2022. május 31., kedd

Földi élet kezdete / Világkorszakok 13. rész.

 Földi élet kezdete / Világkorszakok 13. rész.

Ötödik világkorszak - Emberiség ll. rész.



Úgy érzem a sorozathoz tartozik még egy lezáró epizód. Az alábbi üzenet részben származik csak a Sasquatchoktól. Saját összeállítás. Mindenki annyit tartson meg belőle amennyit jónak vél. Mindenesetre az, hogy 11.11.-re készültem el vele és a 13-as - számomra jó előjelek. Odafentről is jó visszajelzéseket kaptam.

Az emberiség történelme 6 millió éve kezdődött Lemúria Földalatti templomaiban. Tantrikus alkímiával lettek létrehozva az első testek és kiválasztott lelkek kerültek beléjük. Az emberiség a kezdeti tiszta korszakában három hatalmas léptékű intergalaktikus háborúban is részt vett a betolakodók ellen - melyek számunkra elképzelhetetlenül hosszú időszakokon át tartottak.
Minden rendben is ment durván egy millió évvel ezelőttig.
Atlantisz és Mu háborúit már lentebb leírtam.
Az utolsó Atlantiszi háborúk idején módosították az emberiség génkészletét. Ekkor kezdődött a mélyrepülés, a sötétség hosszútávú tervének második fázisa.
Az egymás ellen kihasznált Atlantisz és Mu végül elsüllyedtek.
A Mayák(elődeik), Sumerok, Tibet kivételével a maradék törzsek a lehető legprimitívebb szintre süllyedtek. Kiirtottak minden számukra idegennek tűnő értelmes fajt a föld felszínén.
Az előző világkorszakokból megmaradt intelligens társaink a föld alatti világokban kerestek menedéket a tudatlanul pusztító emberek elől.

Özönvíz, újrakezdés.
Az ókori világban számos figyelemreméltó civilizáció bontakozott ki magasan fejlett lelkek segítségével, melyeket a sötétség idővel kívülről, vagy belülről elpusztított. Gondoskodtak a tudás tárainak elpusztításáról is - lásd legendás hírű könyvtáraink. Az újonnan kibontakozó vallásokat mind manipulálták idővel.
A tiszta forrásokat igyekeztek kiirtani, félreállítani. Beállt a sötét középkor, ami már megfelelt nekik. Járványok, inkvizíció, az eltorzított egyház hatalma mindenek felett dominált.
Hüllő hatásra erős férfi/maszkulin dominancia figyelhető meg minden szinten, főleg a keresztény vallásban. Mikor az egyetlen női pápa lelepleződik és világra hozza gyerekét, a feldühödött tömeg darabokra tépi.
A nőket, a nőiséget elnyomták, lenyomták állati minőségbe - tisztelet a kivételnek. A nők által ápolt spiritualitásra rásütötték, hogy boszorkányság és kegyetlenül irtották. Ebből a sötét korszakból egyedül egy szigorúan technokrata irányvonalat engedtek kihajtani lassacskán, komoly felügyelettel.
Az évezredeken át napirenden lévő ősi törzsi népek irtása, átnevelése MÁIG nem hagyott alább. Az új földrészek "felfedezése" több évszázados kegyetlen elnyomás, pusztítás, tortúrák színtere volt.

Lévén nem volt egy egész földet átfogó vallás amin keresztül lehetett volna dolgozni, így felfuttatták az új mindenható szuper-fegyvert: a pénzt.
Ehhez a földre egy viszonylag újonnan került lélekcsoportot szemeltek ki, hogy ne lassítsa a folyamatot itteni gyökerük.
Ennek az új szuper-fegyvernek a segítségével globális mértékű pusztítást és agymosási programokat lehetett már véghezvinni.
Megerősödtek és elterjedtek a titkos társaságok, melyek valójában mindig is a sátánista elit maghoz kapcsolódtak. Világháborúk, rendszerváltások kerülhettek napirendre a kiépült negatív hatalmi rendszerek "jóvoltából".
A "rendszerváltások" látszólag mindig a tömegnek kedveztek, de valójában a hagyomány és a gyökerek pusztítása volt a titkos cél ezekben - az új ideológiák mint hitrendszerek agymosó hatását használva. Esetenként népirtással fűszerezve. Bármilyen jó szándékkal induló forradalmat megkaparintott a sötétség és vérfürdővé változtatta a századok alatt. Hacsak nem ők maguk voltak a szikrái egy-egy forradalomnak és eleve terveik szerint írták a forgatókönyvet.
Ez így van a mai napig.

A XX. század vége-felé a naprendszerünkben lévő föderációs erőkhöz igen komoly segítség érkezett. A Csillagtanácsban döntés született arról, hogy a jelenlegi földi rendszer nem érheti el negatív végkifejletét, mert az veszélyeztetné az egész galaxis evolúcióját. A Földi élet egyszerű eltörlését ezúttal elvetették a nagy létszámú (és igen sokszínű) jelenlévő lelkek evolúciójának szem előtt tartása végett.
Több fronton indítottak el korrekciós folyamatokat.
1. Az emberiség egy értékelhető hányadának felvilágosodása.
Bizonyos egyre növekvő pozitív besugárzással, gyorsabban növekednek az
arra fogékony emberek tudatosságban. Egyre nagyobb igazságok kerülnek
folyamatosan napvilágra, elfelejtett képességek éledeznek.
Magas szintű lelkek születnek le és válnak tanítókká.
2. Az emberek energiatesteinek átalakítása magasabb elvárásoknak.
Ez elsősorban azokat érinti akik következő osztályba tudnak így vagy úgy
lépni.
3. A sötét urak/Archonok kizárása a földi folyamatokból.
Ez a közeljövőben fog megtörténni, az előttünk álló években.
Amint a negatív hierarchia fejei teljesen el lesznek választva saját sötét hatalmi piramisuktól egy komoly váltás következik be.
4. A harmadik világháború tiltólistára került. (beleértve a nukleáris verziót is)

A sötétség hierarchiája természetesen eszelős módon próbálkozik újra és újra. Nem csak nagyban dolgoznak, milliónyi kisebb projekt is fut a depopulációra. Kedvenc eszközeik a megtévesztés, a hazugság, a csalás, a zsarolás, gyilkosság. Különböző testi és tudati mérgezésekkel és a szokásos elterelő műveleteikkel igyekszenek az emberiséget minél inkább lenn tartani, megosztani. Titkos társaságaik létszáma megnövekedett. Teljesen átszövik a politikai, gazdasági életet és úgy az összes intézményes rendszert.

Hosszútávra is gondolnak, jól megfontolt marketinggel terelnek bennünket evolúciónk legsötétebb gödre felé: az implantátumok korszakába.

#világkorszakok #lemuria #atlantisz #vízözön #archonok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése