2022. május 31., kedd

Földi élet kezdete / Világkorszakok 6. rész.

 Földi élet kezdete / Világkorszakok 6. rész.

Harmadik világkorszak - Hüllők/Reptiliánok kora ll. rész.





A kihalással szembesülve a hangya-emberek szökést terveztek egy másik világba. Viszont repülő antigravitációs ezüst diszkjeik alkalmatlanok voltak fénysebesség feletti utazásra. A hangsebesség 10-15 szeresével tudnak csak repülni, ami nem igazán alkalmas bolygóközi utazásra.

Az utolsó fészkelő királynőik megmentése érdekében az óceán mélyén kezdtek városokat építeni.
Ebben az új környezetben védve voltak a drónok támadása ellen.
A városok egymástól függetlenek voltak - átjárók nélkül, az inváziók megelőzésére. Ez egy darabig biztonságos volt, viszont a sötét urak is újabb ötlettel rukkoltak elő.
Nukleáris rakétákkal lőtték a hangyák víz alatti városait.
Utolsó királynőjüket is elvesztve kétségbeesett exodusra szánták el magukat és célba vették a holdat.
Ezüst diszkjeikkel mentették amit lehetett a rommá lőtt városaikból. A bolygó történetében ez volt a legnagyobb migráció. Ezt a lehetőséget sem hagyták ki a sötét urak: üldözni és lőni kezdték a hangyák hajóit.
Annyi halált és pusztítást okozva, amennyit lehet - ezzel kivívva a Csillagvének közbeavatkozását.
A Csillagtanács közbeavatkozására megvédték a maradék hangya hajókat és biztonságosan átköltöztek a holdra, majd arra kérték a feleket, hogy kössenek tűzszünetet és békét. Átmeneti tűzszünet lett.
A hangyák csinálták amihez értettek: beásták magukat a holdba és új hibrideket hoztak létre. Királynőik már nem lévén klónozáshoz folyamodtak.
Mivel kevés egyéni tudatossággal rendelkeztek kollektívájuk szétesett, lassan biológiai drónokká váltak. Mindenképpen rá voltak szorulva, hogy visszajárjanak a földre: levegőhiány, vízhiány, nyersanyaghiány, stb.
Az is nyilvánvaló volt, hogy a hold nem képes fenntartani egyre szaporuló biológiai klónjaikat. Így kifejlesztettek bioszintetikus szilícium alapú klónokat, mivel a hold szilíciumban volt gazdag.
Azok a hangya-emberek, kik megőrizték biológiai szaporodásukat a föld alatt maradtak. A szilícium alapú klónok szerették volna visszafoglalni a földet az alsó uraktól és a reptoidoktól.
Az új, szilícium alapú nem lélegző életformák ellenálltak a mérgeknek és elviseltek jóval magasabb szintű sugárzást, mint a biológiai testű hangyák.
Egy új tömegpusztító fegyvert fejlesztettek ki teljes titokban: gigantikus rovar-pók -szerű bioszintetikus robotokat.
Minden titkolódzás ellenére a Csillagvének tudtára jutott a dolog, akik aggódni kezdtek a dolgok kimenetele végett. Repülési tilalmi zónát hoztak létre a hold körül.
Ez a mozgolódás felkeltette az alsó urak figyelmét, akik azonnal megelőző csapást mértek a holdra.
A masszív nukleáris támadás hatására az üregesre kapart hold felrobbant.
Kevés számú biohibrid menekült csak el a holdról.
A felrobbanó hold maradványai és felhője sötétségbe / homályba borította a földet, ami újabb globális kihalást eredményezett. A hőmérséklet leesett és a föld forgása lassult.
A pólusokon kialakultak a jégsapkák. Hosszú időkre sötét lett a földön, zord idő volt és kövek potyogtak rendre az égből.
(A kép illusztráció)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése