2022. május 31., kedd

Földi élet kezdete / Világkorszakok 4. rész.

 Földi élet kezdete / Világkorszakok 4. rész.

Második világkorszak - Hangya-emberek





A hangya-emberek azért lettek létrehozva, hogy segítsék a Csillagvéneket a kert gondozásában. Spirituális küldetésük -akárcsak a Csillagvénjeiké - a fajok közötti lélek-viszonyok fejlesztése. Az elementálokkal - mint idősebb testvéreikkel - tovább színesítették a biológiai életet.

Rovar-emberekként is hívják őket és rengeteg alfajt és hibridet hoztak létre (önmagukból) az idők során. Általános megjelenésük egyébként a hangyához hasonlít - szárnyas, vagy szárny-nélküli formában.
Képesek voltak asztrál-lélek telepátiára és éterikus elektro-magnetikus hullámokkal kommunikálni. Fel és le töltöttek gondolatokat és pszichikai energiát, akár bioenergiát is az antennáik segítségével. A rájuk váró nehéz feladatok miatt gyorsan szaporodtak, bár csak kiválasztott királynőik által, kik tojásokat raktak, míg a többiek dolgoztak - mint ahogy az hangyáknál lenni szokott. Kötött kollektív tudatuk volt, ami kevés individualizmust tett lehetővé. Az asztrális érzékelésük, az egyéni érzelmi reakcióik, empátiájuk kifakult idővel.
A két hatalmas földrész centruma épp a pólusokon volt, így a széleikre több napfény esett. Nevezzük most őket Boreának és Ausztrának. Egyedül az egyenlítő környékén voltak kisebb szigetek még jelen.
Kiterjedt barlang és alagút-hálózatot hoztak létre. Ebben az alvilágban létrehoztak egy génbankot, mely az alfajok és hibridek fejlesztéséhez szolgált alapul. Korszakokon át a Hangya-emberek egyre fejlesztették, sokszínűsítették az élővilágot és fejlett életformákat hoztak létre.
A hosszútávú küldetésükben szerepelt egyébként, hogy a földet ráhagyják a kifejlesztett élővilágra, amint a feladatukat beteljesítették.
Viszont saját magukból is rengeteg hibridet hoztak létre és fokozatosan elvesztették a Lélek-kapcsolatukat, majd elfelejtették a spirituális reinkarnáció és dharmikus evolúció jelentését. (akárcsak az emberiség most)
Figyelmeztetések és felszólítások után - miszerint térjenek vissza a Kozmikus Rendhez - melyek hiábavalóak voltak, idővel ki lettek tiltva a Csillagtanácsból.
Egyre több DNS kísérletet és manipulációt folytattak.
Végül nanorészecskéket és implantátumokat kezdtek használni, hogy genetikai manipulációjuk karmikus folyamatait gyorsítsák.
Mindez egy hosszas hanyatlásban bukáshoz vezetett.
A két földrész különbözőképp fejlődött, majd idővel világaik annyira elkülönültek, ami ellenséges viszonyba csapott át.
Antigravitációs hajóik nanofegyverekkel, elektromágneses-fegyverekkel voltak felszerelve, önmagukat pedig implantátumokkal javították fel.
A háború, mely azt hivatott eldönteni, hogy kié legyen a bolygón a genetikai manipulációk irányítása - korszakokon át tartott. Ahogy a háború egyre fokozódott az elektromágneses fegyvereik egyre több rengést és vulkanius tevékenységet okoztak. A tömeges kihalás akkor történt meg, amikor a magnetoszféra felbomlott és kegyetlenül összeomlott.
Ez az összeomlás egy olyan elektromos túltöltést okozott, ami a földi fajok többségét kiirtotta. A kontinensek széttöredeztek, az elektromos viharok, rengések még nagyon sokáig elhúzódtak.
Az alsó világok legmélyebb bugyrait sem kímélte az égből alászálló tűz.
A magnetoszféra hosszú korokon át regenerálódott csak.
A föld Lelke megértette újabb célját, hogy világra hozzon spirituális tudatosságú inkarnációkat.
Ez az elhúzódó tisztulási folyamat vezette el a föld Lelkének a felfejlődését a spirituális kollektív tudatossághoz.
Az újonnan formálódott kontinensek ezúttal az egyenlítő felé sodródtak lassan. Gyér létszámú hangya csoportok élték csak túl a folyamatot.
A Csillagvének Tanácsa tanulmányozta a helyzetet és megpróbálta a következtetéseket levonni.
A Helyreállítás korszakaiban kristályokat is hoztak a földre, kristálypiramisokat is építettek. Minden kontinensen létrejött egy galaktikus előőrs, egyre többen látogatták a földet. A tanács döntésére beindították a kétéltűek, hüllők korszakát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése