2022. május 31., kedd

Földi élet kezdete / Világkorszakok 10. rész.

 Földi élet kezdete / Világkorszakok 10. rész.

Ötödik világkorszak - Sasquatchok kora l. rész.






A Maldek felrobbanása jelentős meteoritzáporok hullámait okozta, melyek elérték hosszú időn át a földet is - az életviszonyokat veszélyessé téve.
Ezek a becsapódások és a porfelhők melyek elhomályosították az eget újabb lehűlést és eljegesedést hoztak. A Csillagvének visszavonultak föld alatti világukba Agarthára, mivel több felszíni városuk megsemmisült.
A csillagkapukért vívott háború végével a naprendszerünket fenyegető veszély elhárult.
A Föld lelke megtapasztalta az idegen megszállás okozta fenyegetést és veszélyt. A kollektív tudatosság megtanulta, hogy az együttérzésbe beletartozik a gyengébb lelkek és fajok megvédése.
A Madár-Emberek érzelmileg érzékenynek lettek alkotva, hogy együttérzést és szánalmat érezzenek.
Szükség volt egy hibrid fajra kik itt élnek és meg is védik anyabolygójukat. Legyenek spirituálisan magasan fejlettek, nagy pszichikai és fizikai erővel rendelkezzenek. Alkalmazkodjanak mindenféle körülményekhez, harcoljanak veszélyes erőkkel - szeressenek és védjenek meg minden életformát.
Gyakorlatilag a Csillagtanács Őrzőinek földi képviselői formálódtak, kik célja a kollektív spirituális tudatosság növelése volt a dharmikus evolúció megértéséhez.
A földi életformák alkalmazkodtak a hidegebb klímához - melegvérű fajok alakultak ki szőrös bundával. Emlősök osztályai kezdtek sokasodni és ellepni a földet egyre változatosabb formában.
Sok millió év után az emlősök százezrei közül a legfejlettebb és intelligensebb az óriás lemúrok faja lett, ők lettek kijelölve a következő hibridizáció alapjául.
Plejádi és Nagy Medve csillagképből származó DNS-ekkel kiegészítve létrehozták a Sasquatchokat Agartha földalatti templomaiban. A Sasquatch elnevezés a Salish törzstől származik, ők mindig is ismerték a Sasquatchokat.
A Sasquatchok spirituális küldetése a gondviselés és védelmezése minden életformának.

Kamooh:
"Mindazon hibridek közül, kik létre lettek hozva a földön mára csak az én népem, néhány madárember(őrangyal formájában) és az Elementálok maradtak hűek eredeti spirituális küldetésükhöz. Reméljük ti emberek is csatlakoztok hozzánk és újra beléptek a Csillagtanácsba. Sasquatch népem Agarthában lett létrehozva durván ötvenmillió évvel az emberiség előtt.
Azon a földrészen kezdtünk élni, melyet ti Mu illetve Lemúriaként ismertek.

"Biztosítottuk a naprendszert, rendet teremtettünk a Marson, megtisztítottuk az alsó világok nagy részét az alsó uraktól. Segítettünk újjáépíteni az intergalaktikus helyőrségeket a földön együtt idősebb testvéreinkkel a hangya-emberekkel, gyík-emberekkel, madár-emberekkel.
Velük együtt mi is a csillagtanácsban ülünk és jó viszonyban vagyunk velük, anélkül hogy belügyeikbe beleavatkoznánk."

"A legmagasabb szintű békés, intergalaktikus civilizáció virágzott fel a földön ekkortájt,számos interdimenzionális látogatóval különböző csillagrendszerekből.
Csillagkapukon át közlekedtek csillaghajók, hogy a Csillagtanácsban ülésezzenek, maga a Föld mintapéldája volt a harmonikus fajok-közti csillagcivilizációknak."



Egy tibeti kolostorban őrzik ezt a Yeti/Sasquatch fejtetőt és kezet.
 Eddig titokban tartották, nemrég engedték egy újságírónak, hogy lefotózza.

A szerzetesek fejlett spirituális lényekként tisztelik őket.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése