2022. május 31., kedd

Földi élet kezdete / Világkorszakok 2. rész.

 Földi élet kezdete / Világkorszakok 2. rész.

Első világkorszak ll.




A Hal-emberek útja kétfelé vált.
Akik nem estek a fizikai test csapdájába komoly spirituális fejlődésen mentek át.
Manapság is jelen vannak és Elementáloknak hívjuk őket.

A fizikai testben élők komoly karmikus hurkokba bonyolódtak.
A sötét urak felhasználták és manipulálták DNS-üket a későbbi korszakokban.

Visszatérve a földre, akkoriban sokkal gyorsabb volt a keringése és lassabb a forgása - mint mondjuk manapság a Vénusznak. Ez a tény és az egyre több vegyület, forma végül nehezebb, tömörebb anyagot hozott létre a földön. Ráadásul a föld sötét, hideg oldalán.
A nap felőli folyékony oldal sokkal melegebb, illékonyabb volt. Ez a tény önmagában szétválasztotta a hal-emberek fejlődését két irányba. Akik a napos oldalt választották szívesen maradtak asztrál szinten, belőlük lettek az Elementálok. Míg a másik oldalon inkarnálódtakból lettek a fizikai fajok.
Korszakokon át a felhalmozódó részecskékből egy kontinens formálódott melyet Pan-Gaianak hívtok.
Ez az önalkotó folyamat segítette Földanya egyéni tudatosságát is kiformálódni.
Az új környezet lehetővé tette a szilárd-teremtési fázis beindulását további biológiai sokszínűség létrehozásához és lelki fejlődési kísérletekhez.
Ez a földrész még egy kaotikus felfordulás volt vulkánkitörésekkel, homokkal, tele szakadékokkal és nagy szeizmikus nyomással. Csak baktériumok, algák és gombák éltek meg a folyamatos vulkáni tevékenységek mellett.
Ekkoriban az Orion ködből érkező Csillagbölcsek telepítettek életet a földre mikrobiológiai élet és kék-zöld algák formájában. Ezek segítettek légkört kialakítani, mely komolyabb ökoszisztémák létrehozását tette lehetővé.
Ahogy légkör elkezdett vastagodni a földrész is elkezdett sűrűsödni és stabilizálódni.
Pan-gaia lassan kitett egy teljes félgömböt, bár még vulkanikus tevékenységei elviselhetetlenül magasak voltak. Egy sötét helyet képzeljünk el, ahol csak a láva világít, mérgező gázok és füst van a levegőben.
A Csillagvének akik a föld evolúciójánál asszisztáltak persze türelmesek voltak és korszakokat vártak, mire a körülmények alkalmassá váltak egyéb állati forma megjelenéséhez. Első körben férgek, ízeltlábúak, rovarok jelentek meg.
Korszakokon át ez az aszimmetrikus elrendezés (felszín fele tenger, másik fele földrész) egy katasztrófához vezetett. A föld magja elhúzódott az egyik irányba és egy hatalmas robbanásban, mely során láva került orbitális pályára Pan-gaia kettészakadt.
Ez a gigantikus robbanás nem csak a földrészeket választotta szét hanem begyorsította a keringést.
Földanya lelke is tovább fejlődött és megértette a lélektartó, életadó anyaságát. Ez a kihalás hozta a szülési folyamatot mi által lelkében kialakult a tudatos szeretet gyermekei iránt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése