2022. május 31., kedd

Földi élet kezdete / Világkorszakok 5. rész.

 Földi élet kezdete / Világkorszakok 5. rész.

Harmadik világkorszak - Hüllők/Reptiliánok kora l. rész.


A gyík-embereket, másképpen kígyó-embereknek, nágáknak is nevezték, de mivel végtagjaik és kezeik voltak így maradunk a gyík-embereknél.

Ezen hibrid köztes-fajnak is számos kategóriája van egyébként.
Az első generációk azért lettek létrehozva a Csillagbölcsek által, hogy a lélek dharmikus fejlődését elősegítsék, az Én tudatosságát definiálják érzelmeken keresztül. Válogatott lelkek ölthettek testet távoli világokból.
Lélek-telepátiával, asztrál-kivetülésekkel kommunikáltak: gondolataikat képekként vetítették ki.
Holografikus örvényeket aktiváltak, anyag-alakváltást idéztek elő erős pszichikai képességekkel. Intergalaktikus helyőrségek csillagkapuin jöttek le a lelkek spirituális kísérőikkel együtt. Teljesen tudatában voltak a teljes folyamatnak és feladatuknak. Korszakokon át tartó folyamatoknak köszönhetően a föld sokszínű gyík-emberek civilizációinak adott otthont.

A Föld lelke és a közös tudat értékelhetően magasabb frekvenciára emelkedett tudatosságban.
Látva a gyík-emberek virágzó, változatos világát néhány Csillagvén, aki egyébként nem adta bele DNS-ét eme alkotásba fellázadt a tanács ellen és titokban módosították a gyík-emberek genetikáját.
Kezdtek egyedeket elrabolni és mélyen a föld alatti bázisaikra vinni.
Hatalmas laboratóriumokat és kolóniákat hoztak létre a néhai hangya-ember járatokban.
Ahogy egyre mélyebbre ereszkedtek ebben az alanti világban egyszer csak összefutottak hangya-ember túlélőkkel. Közülük is raboltak és és keverték a génjeiket a hüllő DNS-el. A hangya-emberek azzal válaszoltak, hogy megtörték a szövetséget és ők is hibridizálni kezdtek ismét.
Ez egy hosszú háború kezdete volt a hüllő hibrideket létrehozó Csillagemberek (újabban: alsó urak/sötét urak)
és a hangyaemberek öregjei közt és számos perióduson át a mai napig tart.

Mindkét fél annyiféle hibridet hozott létre, hogy szinte számba sem lehet venni őket.
A Csillagbölcsek tudatában voltak a dolgoknak és próbálták elejét venni, de sikertelenül.
A bukott Csillagvéneket azért hívjuk alsó uraknak mert önző karmikus hatalmi éhségükben az alsó világokban alacsony szintű asztrális birodalmakat hoztak létre. Tudományos és spirituális tudásuk a tieteknél sokkalta fejlettebb, bár mindezt hibásan irányításra használják.
Hívják őket bukott angyaloknak, kiátkozott isteneknek, démonok urainak, sötét mestereknek, archonoknak. Különböző csillagrendszerekből származnak, változatos fajok közül. Korszakokon át megszerezték maguknak a világok harmadát, beleértve ezt a bolygót is. Azok akik a földi élet korai fázisában jöttek ide Drakonida lázadó csoporthoz tartoztak. Nem csak méretük, vagy megjelenésük miatt hívják őket Drakonidáknak, hanem maga a csillagkép is amiből származnak a Draco.

Ők hozták létre különböző idegen hüllő génekből a reptiliánokat, a gyík-emberek kontrollálására.
Évmilliók elteltével hatalmas spektrumú hibrid fajok lettek létrehozva a hibrid-háborúban, jóval a ti időtök előtt. Ezek legnagyobb részét rovar-hüllő keverékek adták. A hangyák eleinte jól védték földalatti bázisaikat elektromágneses pajzsokkal, melyek a DNS-ükre voltak kódolva.
A radioaktív és radiotronikus frekvenciák úgy voltak programozva, hogy csak a hüllő DNS-t pusztították el. Idővel viszont a hüllő alsó urak olyan hibrideket hoztak létre, akik már át tudtak kelni a védőpajzsokon, melyeket deaktiváltak.
Intelligens drónokkal törtek be a hangyák birodalmába melyek vegyi fegyvereket használtak. Ez a támadás a hangyákat még mélyebbre késztette vonulni.
Számos királynőjük odaveszett, mentettek amit lehet és elfalazták magukat. Ez a masszív támadás erősen visszavetette a hangya-embereket.
hiába maradt pár királynőjük, a hímek mind csak steril katonák és dolgozók voltak.
A hangya-emberek segítséget kértek a Csillagtanácstól ekkor, de azok elutasították őket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése