2019. március 14., csütörtök

Sasquatch üzenetek az Emberiség számára. l. könyv 14. fejezet


"Mióta az időnek és a körülményeknek köszönhetően ismét elérhető vagy hosszabb időre, bár nem  sokáig - arra kérünk, hogy közvetítsd továbbra is sasquatch népünk üzenetét az embereknek.
Most van a legjobb alkalom, hogy sürgős üzenetünk eljusson az emberiség közös tudatába.
Meg kell válaszoljuk azt az alapvető kérdést, melyet sokan kérdeznek közületek rólunk.
Elismerjük és értjük az Univerzális Teremtő Szellem létezését, kit ti leginkább Istennek hívtok - mint egyedi forrását és esszenciáját  a tudatosságnak a mindenségben az összes dimenzió-szinten.
Mely az egyedi entitások, életformák egyre színesedő, növekvő variációinak  ad teret a teremtés és az evolúció végtelen folyamatában.
Az ŐsEredeti Forrás, melyből minden származik egy nagyon kreatív, összetett, örök pontlétező.
Tudatosan teremt és fenntart világokat és egyedeket a mindenható szeretet által.
Jelen van számtalan részeiben és teremtményében - mialatt növeli számukat túl a teremtett birodalmak határain - lévén a mindentudó univerzális tudatosság a dimenziók összes tudását és lehetőségét átölelve. Ez a Legfelsőbb Isteni Eredeti Létező és a belőle születő Univerzális EGYség olyan univerzális igazságok, melyeket minden spirituálisan fejlett lélek érez és megért.
Túl az egyszerű koncepciókon ez egy olyan valóság, melyre az egyre fejlődő tudatosságotok kezd rálátni a paranormális jelenségek, az asztrofizika, a kvantumfizika segítségével és mindez össze fog találkozni az ősi bölcsességekkel. A tudományotok már tisztában van vele, hogy a Mindenség  a létezés több dimenziószintjéből áll - valamint ez nem csak energia, hanem mindenhol jelenlévő tudatosság. Ez a tudatosság pedig hat az anyagra , a fényen keresztül manifesztálódik a fizikai univerzumba mellyel egyedi energiamezőket és részecskéket hoz létre. A legmagasabb sebességgel utazik, melyre anyagi részecskék vibrációja képes -ez az a bizonyos frekvencia-határ, mely a fizikai és spirituális dimenziók közt van   - a vékony fátyol a látható világ ~tehát az átmeneti anyagi  téridő és a láthatatlan éterikus, örök téridő birodalma közt. 
Mióta az elmétek átvette az irányítást és elszakadtatok a lelketektől azóta népeitek racionalizálják az Istenit. Az Egy-et pedig akit Istennek hívtok elkezdtétek emberi tulajdonságokkal, attribútumokkal felruházni - így ez a humanoid figura emberi érzésekkel és viselkedéssel  mint isten a saját képetekre lett formálva.  Mindez anélkül, hogy belegondolnátok mennyi értelmes faj létezik a Mindenségben
- sokan közülük pedig jóval ősibbek és fejlettebbek mint az emberiség  - mindezek pedig hogyan tekintenek a Hatalmas Isteni Szellemre.
A hangyák, a madarak a fák nem néznek benneteket istennek, csak rokonoknak, kiknek jóval fejlettebb képességeik vannak. S kiknek cselekedetei lehetnek előnyösek illetve a tapasztalatok alapján  hátrányosak számukra.
Mindazáltal egyéb intelligens fajok, kik különböző formába születnek mint a tiétek - akár  "humanoidok" ahogy ti hívjátok a kétlábúakat (mintha csak kizárólag emberi formájuk lehetne)
vagy egyéb formába és dimenzióba - nem úgy értelmezik és gondolnak az Ősforrásra mint a ti fajotok.
Egyáltalán nem ruházzák fel a fenséges, örök teremtő szellemét emberi aspektusokkal."


























Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése