2022. május 31., kedd

Földi élet kezdete/Világkorszakok 1. rész.

 Földi élet kezdete/Világkorszakok 1. rész.

A föld születése.




Első és legfontosabb, hogy földi években kifejezni időbeli távlatokat eléggé pontatlan. Ez azért van, mert az évek egyre hosszabbak. A Sasquatchok szerint úgy 200 millió éve még kb 300nap volt egy év. Két korszakkal korábban, a reptoidok idejében ez mindössze 100 nap volt.
Mikor Földanya született lelke magjában már ott hordta az ő gyermekeit.
A napunkon keresztül született le.
A nap mint csillagkapu működik lélek és anyag számára.
Így teremtődnek a bolygók általában - lehetővé téve érző lelkeknek hogy inkarnálódjanak és tudatosságban fejlődjenek. Az eredeti éterikus és plazma energiatárolójukból manifesztálódnak a fizikai világba.
Földanya korai gáz formájában a körülmények még nem voltak megfelelőek leszületendő élet számára - így tudatosság még csak asztrális szinten manifesztálódott.
Természetesen ebben az őseredeti káoszban is jelen volt a Kozmikus Rend.
Az entitások számtalan lelke - Földanya gyermekei - egyedi tudatosságot fejlesztettek ki. Fejlődtek, sokszínűsödtek és interakcióba léptek jóval azelőtt, mielőtt még ez az anyabolygó készen állt volna az inkarnálódásukra.
Ahogy a Föld sűrítette önmagát inkarnációja során úgy a gázállapotból gravitációs tömeget hozott létre: megjelent evolúciójának folyadék-fázisa.
Ekkor felszínét vastag, forró vízréteg borította be, ami folyamatosan keveredett egyéb molekulákkal - kialakult az őstenger, minden életek anyja.
Ezen körülmények már megfelelőek voltak érző lelkeknek leszületni változatos formában.
CsillagBölcsek egy jóval ősibb szomszédos galaxisból - az Andromédából - látogatták meg a földet és kedvező körülményeket találtak genetikai emlékeikkel kombinálni az itteni lelki evolúciót. A földi élet genetikai anyaga ebben az időben csak vízi élettől származott. Ezen jelenlévő genetikai anyagot keverték csillagmaggal és létrejöttek a Hal-emberek, Mer-emberek.
Alapjában 4D asztrál-szinten éltek és időnként materializálódtak csak.
Így csillaggenetikájukat használva számos formát fel tudtak venni.
A küldetésük valójában abból állt, hogy a fiatal Földanyát segítették több-fajú élőhellyé fejlődni.
Feladatuk volt bátorítani és tanítani különböző fajok felső tudatát, hogy egyedi jellemvonásokat fejlesszenek.
A Hal-emberek voltak tehát az első intelligens spirituális tudatossággal rendelkező lények ezen a bolygón. Tovább voltak itt mint bármely más intelligens helyi faj.
Ez emlékeztessen bennünket arra, hogy amikor azt mondjuk 'Bolygónk', 'Földünk' valójában nem birtokoljuk, hanem sok más fajjal osztozunk rajta.
Ezen Hal-emberek korszaka össze nem vethető a ti időskálátokkal.
A számtalan korszakok periódusai a lehetőségek óriási spektrumát nyitották meg számukra. Csak hozzávetőlegesen is elmesélni a számtalan alakot és formát melyeket a Hal-emberek felvettek interdimenzionális szinteken annyi időt igényelne, ami nem áll rendelkezésünkre és egyébként is szükségtelen most."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése