2022. május 31., kedd

Földi élet kezdete / Világkorszakok 11. rész.

 Földi élet kezdete / Világkorszakok 11. rész.

Ötödik világkorszak - Sasquatchok kora ll. rész.

Az Annunakik.




Ott tartottunk, hogy a legmagasabb békés intergalaktikus civilizáció virágzott ki a földön. A Sasquatchokat mint Erdő-népét, vagy Vadon-népét ismerték kik szabadon barangoltak az ősi környezetekben mintsem városokban tömörültek volna és csak egy kiválasztottat küldtek maguk közül a Csillagtanácsba. A hangya-emberek jobbára a holdon éltek és egy páran az alsó világokban, amit újra elfoglaltak a Gyík-emberekkel kiket kijelöltek őrzőknek a föld alatt és az űr határán.

A Madáremberek adták a populáció zömét a több száz intergalaktikus városban a földön. Ők voltak kijelölve, hogy felügyeljenek minden életet a föld felszínén és a belélegezhető atmoszférában. Felügyelték a csillagkapukat, a ki és bejövő lelkeket. A valaha-legjobb felvigyázói voltak a földnek.

Abban az időben a Madáremberek egy bizonyos csoportja igen önhitt lett és többre tartotta magát a többi intelligens életformánál. Úgy állították be magukat, mint a legfejlettebb fajt a földön és szerették volna kiterjeszteni felügyelőségüket az egész naprendszerre. Irigyelték a Hangyaemberektől a holdjukat és úgy tervezték, hogy építenek egy sajátot.
A királyságaik közül úgy kétszázan közös petíciót nyújtottak be a Csillagtanácsnak egy második, nagyobb hold építésére. A Csillagvének mérlegelték, hogy egy újabb hold felborítaná a földi élet egyensúlyát.
Így a madáremberek módosították kérvényüket és egy a napot védő hold építését javasolták.

Mivel ez a hatalmas anyahajó a naprendszerben keringene így nem jelentene fenyegetést a föld számára, ezért jóváhagyták az építést.
Ebből már a kezdeteknél egy vita kerekedett a Hangyaemberek és a Madáremberek közt.
Az előbbiek ugye azt az alapanyagot használták holdjukhoz, melyet a földalatti járatok kiásása közben nyertek. Nem tartották elfogadhatónak, hogy ők bányásszák ki az ásványokat a Madáremberek számára, kik megvetették az alsó világokat. Ezt követően a madáremberek királyai bepróbálkoztak a Sasquatchoknál és sorban másoknál is, de mindenhol elutasításra találtak.
Így elég lassacskán épült az új hold mégis tovább mélyítette konfliktust, ahogy egyre nagyobb alakot öltött az égen. A Madáremberek királyai végül támogatóra leltek az Archón alsó urakban és egyesítették csapataikat.
Az Archónok felfigyeltek rá, hogy ezt a műveletet a büszkeség szülte és megérezték a lehetőséget, hogy előző holdjuk a Tiamat talán újjászülethet.
Ezért felgyorsították az építést fémek, technológia és munkások szolgáltatásával.
Így készült el a föld negyedik holdja, mely végül a nap holdja lett.
Elnyújtott elliptikus, szabálytalan pályán kering a nap körül.
Millió évek alatt egyre gyarapodott, növekedett. Ma főképp úgy ismeritek: Nibiru.

A madáremberek királyai, kik kiváltak a Csillagtanácsból és csatlakoztak az alsó urakhoz Annunaki néven ismeretesek, illetve Bukott Égi Emberek, vagy Rakshasa néven is emlegetik őket. Őrzőkből, Hakamimokból Bukottak és Nefilimek lettek. Ki lettek tiltva a földről a Csillagtanács által és visszavonultak a mesterséges holdjukra az "istenek székhelyére". Körülbelül ezre évente tér vissza kiindulási pontjához. Védőpajzsokkal és mágneses álcázó rendszerrel is rendelkezik lopakodó üzemmódhoz.

Saját fenntartásához az összes útba eső bolygóról nyersanyagokat szerez be: víz, élelem, ásványi anyagok, fémek. A száműzött életmód idővel lázadásra késztette az Annunakikat. Egységeket küldtek szolgák befogására és nyersanyagok bányászására. Mivel lopakodó módban vannak legtöbbet igen nehéz őket megállítani a tanácsnak.

Az Annunaki mindig is látogatta a földet korszakokon át.
Még az Emberi időkben is, mikor is istenekként imádták őket különböző kultuszokon keresztül, melyek a félelemre és erőre alapoztak. Ők azok az istenek, kik véráldozatokat követeltek, emberi áldozatokat, aranyat, megtanítottak átkokat szórni és tömegeket vezettek háborúkba.

Mint az Archónok ügynökei megszállták az emberi rasszokat és társadalmakat, melyek világotok legjavát irányítják.
Szintúgy a földön élő hidridek zömét az irányításuk alá vonták.
A helyzet mit sem javult azóta.
Az alsó urak legújabb módszere a hosszútávú megszállás!
Így, hogy az áldozatok maguk is közreműködnek sokkal nehezebb feltartani a folyamatot, mint egy nyílt inváziót.
(a kép illusztráció)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése