2022. május 31., kedd

Földi élet kezdete / Világkorszakok 9. rész.

 Földi élet kezdete / Világkorszakok 9. rész.

Negyedik világkorszak - Madáremberek kora lll. rész.



Millió éves tervezés, felkészülés és gerillaharc után az alsó urak következő fokozatra kapcsoltak és átfogó támadást indítottak a föld ellen az Apollyonról kiindulva. A támadás élét egy gigantikus mesterséges hold adta, mely anyahajóként szolgált. A Csillagtanács felkészült, hogy szembeszálljon velük és megvédje a földet.


Az első támadás a holdra mért masszív nukleáris csapásból állt, hogy végre elpusztítsák a fejfájást okozó hangyák otthonát. Viszont a hangyák tanulván az előzőekből belekalkulálták a tervekbe egy esetleges újabb csapás elviselését és a megerősített szerkezet ellenállt az első becsapódásoknak, mire megérkezett a csillagflotta és visszaszorította a támadó seregeket.

Az Archonok holdja/vezérhajója nagyobb volt, mint a hangyák által készített hold. Pályára álltak vele a föld körül. A föld körül pályára állt szatellit veszélyes távolságba került a földhöz- óriásinak látszott, eltakarta az eget és a napot. Terrorizálta a földi életet elviselhetetlen hanghullámokkal, erőteljes mágneses hullámokkal - kataklizmákat és pánikot okozva. Az újonnan érkezett gyalogság kapcsolatba lépett az alsó világokban lévő urakkal. Ez a döbbenetesen kritikus helyzet fenyegetett minden spirituális fejlődést a földön - kilátásba helyezve, hogy esetleg az archonok dominanciája győz.

Néhány formális figyelmeztetés után a Csillagtanács úgy döntött, hogy a hajó elpusztítása a kisebbik tragédia mintsem az továbbra is a földet terrorizálja. Viszont a felrobbantása még nagyobb katasztrófát okozott volna, mint a lezuhanása. Így a lezuhanás mellett döntöttek és azt egyenesen a sötét urak földalatti bázisa fölé irányozták be.
Ez a gigantikus kataklizma mely a ma általatok Északi Atlanti Óceánnak nevezett hely keleti részén következett be okozta a következő tömeges kipusztulást.
Majdnem teljesen eltűntek a dinoszauruszok és hüllőfélék.
Minden földrész nagy sebességgel távolodni kezdett egymástól - ütköztek egymással, rengésekkel, kitörésekkel.

Ezzel a közbeavatkozással megakadályozták az archonok földi invázióját, viszont a Maldeken még mindig hatalmas, növekvő populációjuk volt.
A Csillagvének tudták, hogy csak idő kérdése mikor állítanak fel egy új sereget.
Hogy megmentsék a naprendszert semlegesíteniük kellett a bukott lelkek seregét és a csillagkapukat.
Egy komoly és ritka döntést hoztak meg az univerzum történetében: elpusztítani a Maldeket, hogy a naprendszer spirituális tudatosságát megmentsék.
A Tanács feláldozta az Apollyont, mely felrobbant és a mostani aszteroida öv lett belőle.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése