2018. március 7., szerda

Sasquatch üzenetek ll.könyv 9. fejezet


"Ez az emberközpontú ideológia a politikai rasszista irányvonallal együtt alkotja az akadémikus 'tudományt' -  ami igencsak megkérdőjelezhető doktrínák hivatalos gyűjteményén alapszik -  idejétmúlt, babonás, vagy vallásos hitrendszerekkel a háta mögött. Még nincs száz éve, hogy felfedeztétek egy másik galaxis létezését.
A szomszédos Andromédát, melyet előzőleg ködfoltnak véltetek.
Még mindig arra programoznak benneteket, hogy ti vagytok a világmindenség közepe, az egyetlen felsőbbrendű intelligencia az egész kozmoszban - még most is, hogy tudjátok milliárdnyi galaxisból áll.    A kollektív tudatosságotok - meglehet egyre erősebben érez, ahogy fejlődik -  még mindig nehezére esik elismerni, hogy létezik magasabb rendű intelligencia a kozmoszban - nem beszélve a földről.
Vagy mondjuk a kollektív tudatosságotok kezdi elfogadni a fajok egyenlőségét mégis
komoly viták folynak róla melyik faj, vagy nemzetség a felsőbbrendűbb és kinek kell irányítani."

"Az emberi felsőbbrendűség eredménye a tragikus emberi önpusztítás - ezzel együtt naponta körülbelül négyszáz faj pusztul ki. Köszönhetően az emberei aktivitásnak - főképp az utóbbi században.  A modern materialista logika elválaszt benneteket valódi énetektől és kollektív tudatotoktól - csökkentve a természetes képességeiteket az empátiára, a szánalomra, vagy a telepátiára. "

"Az emberi felsőbbrendűség az embert tartja a legfontosabb és legértékesebb lénynek az univerzumban - ez a mentalitás általánosságban blokkolja a nyitást egy magasabb rendű intelligencia felé. Következetesen változtassatok viselkedéseteken, hogy nagyobb harmóniában élhessetek a többi életformával a kozmoszban.
Ennek a doktrínának a célja, hogy elfelejtsétek csillagmag DNS-etek, melyet őseitektől, elődeitektől örököltetek. Elfelejtsetek minden spirituális támogatást, tanítást, vezetést, amit kaptatok, nem beszélve korszakokon átívelő kapcsolatotokról idősebb testvéreitekkel - velünk Sasquatchokkal. "

"Képzeljétek el amint fejlettebb intelligenciák, farmosítanak, aratnak, klónoznak vagy éppen  kiirtanak fejletlenebb fajokat mikor csak kedvük tartja! Épp úgy mint most az emberiség teszi igen nagy léptékben. Természetesen vannak fajok akik a dominancia eme veszélyes, karmikus útját választják.  Ennek viszont igen magas ára van és hosszas konfliktusokkal jár. Tényleg ezt akarjátok? Gondoljatok arra a Csillagvének hogyan vetik az életet és a tudatosságot egy anyabolygón - segítve a lelkek evolúcióját dharmikus folyamatukban.   Védelmet és vezetést nyújtanak és csak akkor avatkoznak közbe, mikor szükséges - mégis a szabad akaratot szem előtt tartva."

"Ennek a két ellentétes hatásnak a kombinációja határozza meg fajotok és bolygótok végzetét (és sok más bolygóét is).  A kollektív emlékezetetekből kitörlődött ezen tudás miatt nem csak a létezésetek értelmét és célját veszítettétek el, hanem a képességet, hogy megértsétek és szembenézzetek a szituációval amiben vagytok - felelősséget vállalván sorosotokért.
Ezért van az, hogy mialatt bizonyos hatalmak tudatlanságban tartanak benneteket és visszafognak, a Csillagvének és spirituális szövetségeseik   segítenek benneteket tanulni, gyarapodni, gyógyulni, fejlődni mígnem mesterek lesztek."

"Oszd meg és uralkodj a törvényük azoknak, akik irányítanak/irányítani akarnak benneteket. Folyamatosan dolgoznak újabb és újabb módszereken, hogy elméteket kontrollálják: a hamis vallásoktól kezdve, hamis tudományos elméleteken át, rasszizmus, erőltetett oktatási rendszerek, politikai intézmények, növekvő függőség külső anyagi javaktól és technológiáktól, mint például a tömegmédia, vagy a szórakoztató ipar.
A legjobban kifordított és leginkább jelenlévő ideológiák melyeket ráerőltettek társadalmaitokra biztosítják a megoldhatatlan problémák mókuskerekét.
Az emberközpontú világnézet elválasztja fajotokat más fajokkal való kommunikációtól.
Míg a faji vezérvonalú nyugati 'evolúciós elmélet' abban az illúzióban ringat benneteket, hogy őseitek primitívek és buták voltak. Abban, hogy a technológiailag és anyagilag fejlettebb  nemzetek felsőbbrendűek a törzsi népekhez képest  - mindez pedig legalizálja a rengeteg háborút, a hódításokat, a népirtásokat."

"Ahogy ez a modern materialista korlátolt nézet terjed mint a vírus az emberiségben, nem véletlen, hogy egyre inkább elnyomják, felszámolják azokat a törzsi népeket, kik őrzik az egyensúlyt a természettel, ökoszisztémákkal és tiszteletben tartják az élet sokszínűségét. Erőszakos elfojtás, diszkrimináció, népirtás folyik mígnem az ősi tudások el nem vesznek.  Ők a kultúráitok legöregebb képviselői. Nem csak megőrizték az ősi bölcsességet és harmóniában élnek az anyabolygóval, hanem emlékeznek a Csillagvénekre. 
Ha az összes ősi tradíciótok az égre mutat és a Csillagvénekre, mint elődökre -barlangrajzokon, szájhagyományokban, ősi tekercseken - akkor itt egy komoly irányvonalról van szó.
Csak a tudatlanság által vezérelt felsőbbrendűség vakíthat el annyira benneteket, hogy letagadjátok a legkorábbi túlélő kultúrák ősi bölcsességeit - melyek származásotokról, őseitekről és valódi történelmetekről szól."

"Még ennél is ősibb az én Sasquatch népem, kik őrizzük a kapcsolatot a mi bölcs csillagvénjeinkkel, megőriztük pszichikai képességeinket  - tökéletes harmóniában élünk a földdel és a rajta lévő élővilággal. Biztonságban vagyunk azoktól a hatalmaktól melyek pusztulást hoznak a bolygóra és ránk - vagy mint amit a ti modern civilizálatlan világotok is csinál. Nekünk nincs szükségünk külső anyagi, vagy technológiai támogatásra, míg a legtöbb materialista, korlátolt ember úgy véli primitívek és buták vagyunk. Az ő korlátozott nézeteik alapján ítélnek meg - anélkül, hogy tudnának multidimenzionális tudatosságunkról  és pszichikai képességeinkről melyeknek köszönhetően a mi intelligenciánk jóval a ti felfogásotokon túl van."

"Sasquatch népem azért fogant megannyi anyabolygón, hogy védelmezzünk mindenféle életformát és a tudatosságok fejlődését mindenféle technikai eszköz nélkül.
Tekintélyes mennyiségű fizikai és pszichikai erővel lettünk megáldva, hogy alkalmazkodjunk mindenféle  környezethez és generációkon át megéljünk.
Számunkra nem lett olyan feladat kijelölve, hogy csillaghajókat építsünk - a csillagvénjeink döntésére bízzuk magunkat, hogy mikor mere menjünk - ahová dharmikus küldetésünk szólít."

"Népemből is kevesen vannak, kik a békés spirituális fajok közti utat járják - ők csillaghajókra szállhatnak és a Csillagvének Tanácsában helyet foglalhatnak.
Vannak akiket kiképeznek közülünk pilótának, vagy operátornak - olyankor, mikor közreműködésünk javára válik a nagyobb jónak. Kolóniákban éltünk hosszabb időszakokat a Marson és a Maldeken - jóval az emberiség születése előtt.
Intergalaktikus háborúkban vettünk részt itt a földön és más bolygókon is, melyek közül vannak amiket nem is ismertek.  Kétszáz millió év távlatából túl sok minden történt, hogy csak úgy gyorsban összefoglaljuk. Annyit kell tudnotok, hogy mindannyian fejlődünk, karmákat gyógyítunk és tanuljuk a dharmát."

"Mivel számos bolygón éltünk hosszabb időszakokat, különböző fajok közt élve, fejlődve, keveredve - éppúgy mint emberszerű őseitek, csak mi kicsit nagyobb skálán - így sokfelé vannak Sasquatch-szerű fajok,  akárcsak ezen a bolygón.
Már hallottál róla, hogy legősibb fajunk az óriás-lemúrok génjeit hordozta és hosszú pofájúak voltak. Tévesen "kutyapofájúnak" vagy "pávián-pofájúnak" nevezték őket.
Néhányuknak farkuk van és Vanara-nak, Majom-embereknek hívták őket Indiában.
Pár helyen még mindig élnek lemúrok, mint fejlett főemlősöket gyakran makiféléknek, vagy majmoknak azonosítják őket. Így magukat a Lemúr-embereket is tévesen makiknak, vagy majom-embereknek hívják."

"Az ősi Védikus tekercsekben található Ramayana eposzban elbeszélik Rama száműzetését egy erdőbe, ahol is találkozott Vanarával - kinek neve Van=erdő és nara=emberek szavakból származik.  Úgy írják le őket, mint vad és szőrös, ugyanakkor intelligens és spirituális lényeket. Néhányak közülük, mint megbecsült vezetőjük Hanumán természetfeletti erőkkel rendelkezett, képes volt repülni, igen nehéz terheket cipelni, alakot váltani, megtöbbszörözni önmagát, vagy teste méretét megnövelni.
 Ők természetesen az én távoli Sasquatch rokonaim voltak Indiában.
Későbbiekben a Vanara szó inkább emberszabásúakra, majomszerűekre utal, bár vannak más szavak is a szanszkritban ezekre az állatokra.   Tehát az eredeti Vanara elnevezés utalt a Majom-emberekre."

"Rama feleségét Sitát elrabolta egy Vimánán - égi szekéren - Ravana a démonkirály aki  Rakshasa leszármazott volt. A Rakshasák reptilián alakváltók, kiknek uralkodó dinasztiáik vannak a földön.
A Vanarák építettek egy kőhidat milliónyi kőblokkból, melyek darabonként több tonnásak  India és Sri Lanka közt hatvan mérföld hosszan.  Ez a gigantikus emlékmű ma is létható - mintegy bizonyítékként, hogy népem mindig is segítette az embereket a szabadságuk megőrzésében. Meglehet manapság átkeresztelték "Ádám hídjának" a kolonizálók, kik a történelmet a saját képükre formálják.
Hanumán tettjei közt feljegyezték, hogy felvette egy hegy tetejét Jáván és egy Hampi nevű városra dobta Indiában  - melynek romjai felett ma óriás sziklák nyugszanak.
A Vanarák és az emberek győzedelmeskedtek a Rákshasák és óriásaik felett Sri Lankán.
A béke visszatért és elrablója elengedte Sitát ki visszatért párjához."



"Talán ez a legrégebbi eset, amikor idegenek (földönkívüliek) elrabolnak valakit egy repülő hajón, bár a törzsi szájhagyományokban is sok történetet hallani.
Szükséges, hogy tisztán megkülönböztessük azt, amikor valakit beleegyezésével visznek egy hajóra - pl tanulni, mint ahogy az veled is történt - vagy akarata ellenére elrabolják gátlástalan célokkal, vagy éppen kellemetlen, traumás kísérletek végett.
Inkább térjünk vissza a Sasquatch alfajok kifejtéséhez."

"Kínában Yerennek, Majom-embernek, Vadembernek hívják őket. A hírhedt, ősi legendákban megemlékeznek Sun Wukong-ról - kit Majomkirálynak is hívtak.
Elmesélik, hogy miután a mennyekben az istenek és a démonok csatát vívtak ez utóbbiakat száműzték a földre és a mennyek kapuit az istenek bezárták. Kwan Yin az együttérzés istennője egy intelligens Majom-fiú embrió-magját küldte a földre egy kristályban. A Majom-fiú természetfeletti képességekkel volt megáldva és arra lett nevelve, hogy népe királya legyen. Amikor felnőtté vált egy halhatatlan jött érte és elvitte a mennyországba.
Kiképezték spirituális harcosnak - megtanulta az alakváltás hetvenkét módját.
Felhővé, vagy akár számtalan állattá képes volt átváltozni, illetve megtöbbszörözhette önmagát."

"Sun Wukong visszatért a földre, hogy Majom-népének királya legyen.
Elment a sárkánykirályok városába az óceán mélyére - ellopta hatalmas fegyvereiket, mint például az úgynevezett tűzoszlopot, mellyel el is pusztította a sárkánykirályok víz alatti városát. Ez akkora cunamit okozott, hogy a parton lévő démon-király városát is elpusztította.  A démonkirály bosszúból rászedte Sun Wukongot: elhitette vele, hogy egyenlő a mennyei istenekkel."

"Sun Wukong kicselezte a mennyei kapuk őrzőjét és eljutott a mennyei jáde-palotába.
Még megbízást is szerzett, ő lett az őrzője a mennyei ménesnek - egy seregnyi sárkány-lóra kellett felügyelnie.  Viszont merő dacból szélnek eresztette a lovakat, erre fel menesztették vissza a földre. Mire visszatért a földre, a démonkirály már kiirtotta a népét, ráadásul rászedte, hogy mindez a mennyei istenek műve volt.
Dühében a Majomkirály vissza akart térni a mennyországba, hogy bosszút álljon, nem tudván, hogy a démonkirály erőteljes képességeivel, mint spirituális harcos rászedte őt.  A megszálló csapatok beözönlöttek a nyomában, ekkor felismerte a helyzetet és gyorsan oldalt váltott és megvédte a mennyei jáde palotát a betolakodó démoni erőktől, majd visszafordította őket. Vezeklésképpen arra ítélték, hogy meditáljon egy hely alatt ötszáz évig. Majd ezt követően egy Buddhista szerzetest kellett követnie egy zarándoklaton."



"A Himalájában élő Yetik az egyik legkorábbi alfajunk kik máig fennmaradtak.
A tibetiek félnek tőlük és balszerencsésnek vélik a velük való találkozást - megijesztik az embereket és lopnak a jószágból. Kivéve néhány szerzetesrendet, kik magasan fejlett spirituális lényekként tisztelik őket. Észak-Amerikában élő alfajaink a Sasquatchok, Szibériában élőket Almas-nak hívják. Távoli testvéreink Ausztráliában a Yahook, Yowik, vagy Dooligah-k különböző távoli ősökből fejlődtek tovább - alkalmazkodások és kereszteződések által.   Vannak alacsony alfajaink is 90-120 cm magassággal - maradékaik Indonéziában élnek és hivatalos megnevezésük Homo Floresiensis.
Hawaiin Menehunénak ismernek bennünket, míg Sri Lankán Nittaewonak, Kelet-Afrikában Agogwenak.
Mindezen szőrös erdei embereket ismerték az ősi törzsi kultúráitokban és történeteik és emlékeik részét képezték anno."

"Mivel népem és népeitek ősei közt voltak közösek ezért lehetséges volt a keveredés (hibridizáció) különböző alfajaink és számos emberi népek közt.
Vannak azok, akiket hallottátok úgy hívunk az:  Ősök - részint Sasquatchok, részint Emberek  - hasonlítanak a modern emberre alkatban, fizikumban, génjeikben, de még ők is olyan sokszínűek voltak, köztük is voltak egymástól teljesen távoli vérvonalak.
Az eredeti emberi génjeik olyan emberszabású őseitektől voltak, kik velünk együtt menekültek a föld alá az Atlantiszi háborúk és népirtások elől. A korszakok alatt genetikai állományuk kiegészült a modern emberi génnel - legfőképpen távoli törzsektől kik fenntartották a kommunikációt fajtánkkal."


"Mivel a genetikájuk és megjelenésük közelebb áll a modern emberéhez, így könnyebben azonosultok velük, számotokra vonzóbbnak tűnnek. A genetikai kódok spirituális átviteléhez nincs szükség fizikai kontaktusra,  a dharmikus  ösvényen csak a kölcsönös szeretet létezik. Spirituálisan magasan fejlett fajok viszonylatában a DNS kódok átvihetőek dimenziók közt.  Genetikai kódok átvihetőek hullámok segítségével,
legyen az hang, rádió,  mikrohullám, lézer, vagy egyéb.  Azok a spirituálisan fejlett lények, kiknek interdimenzionális ismeretük van a tudatosságukat használják.
A genetikus információkat mint alter-anyagot kapják meg és ezt képesek materializálni."

"Azon kiválasztott lelkek, kik fajok közti kapcsolatban állnak - kompatibilis genetikával - speciális esetekben megkaphatják a lehetőséget, hogy életet adjanak néhány hibrid egyednek. A biológiai evolúció és a biológiai sokszínűség kibontakozásához hosszú időre van szükség természetes mutációkkal - vagy egy rövidebb intervallumban jól tervezett és átgondolt hibridizációval.
A kompatibilis rokonoktól kapott gének hozzáadódása fejleszti minkét résztvevő faj genetikáját.  Némely tulajdonság és képesség, mely mindkét fajnak javára válik kombinálódik a hibrid utódokban. 
Ezért van, hogy ilyen egyének - mint a te ükapád nagyapja - igen különlegesek."

"Azok testét, akiket ősökként ismersz szintén hosszú szőr fedte, mégis igen hasonlítottak a modern emberhez - mint a te ősöd Bolo'Bolo annak ellenére, hogy közel 260cm magas.  Mint a legközelebbi rokonaitok ők érintkeztek legtöbbször az emberekkel, hogy gazdagítsák az emberi génkészletet. Néhány hibrid az Emberek közt nevelkedett, míg mások a Sasquatchok közt.
A te ősöd az emberekre lett bízva - ikertestvérével együtt az északnyugati vadonban talált rájuk két Krí trapper nyolcéves korukban. "

"A modern mentalitás az ősi mítoszokat merő népmesékké, babonákká degradálta a köztudatban. Csak a korlátolt elméjű szkepticizmusnak, a spekulatív tudatlanságnak van helye melyek mind a fősodratú doktrínák vak elfogadásán alapszanak - anélkül, hogy bárminek is utánajárnának. Ez utóbbi pedig anyagi bizonyítékok ezreit hagyja ki a képletből - ráadásul még mindig várnak feltárásra 'megmagyarázhatatlan'
csontvázak és ősi civilizációk tárgyai. "

"Ha azt vesszük, alig egy századja még fogalmatok sem volt bolygótok őstörténetéről.
Nem beszélve a naprendszeretek bolygóiról. Nem értettétek az atomot sem.
Egy pár évtizede tudtok csak a kvazárokról, a gamma-sugár robbanásól, a kvantumfizikáról, vagy a DNS-szekvenciákról - nem lenne bölcs azt hinni, hogy mindent tudtok.  Új ismeret csak abból származhat, ha az addigi hiedelmek és teóriák hamisnak bizonyulnak."

"Nemrég áttörés történt a  dinoszaurusz fosszíliákból kivonható fehérjék és vérsejtek kutatásában. Ami eddig lehetetlennek tűnt megkövesedett csontok esetében most forradalmasította genetikájuk tanulmányozását.
Első ránézésre a fejlett gyíkok, mint a Tyrannosaurus Rex melegvérűek voltak és üreges csontozatúak - aminek köszönhetően közelebb állnak a madarakhoz, mint a hüllőkhöz.  Ennek fényében teljesen át kell vizsgáljátok, amit eddig a dinoszauruszokról tanultatok, illetve tudtok. 
Tehát néhány ezek közül a fajok közül intelligens volt, néhányukat meg háziasították - ami elsőre kicsit elvontnak tűnhet, de jó pár ősi ábrázolása maradt fenn élő dinoszauruszoknak. A legismertebbek az Acambaro szobrocskák Mexikóból és a kőkönyvtár Ica-ban, Peruban - két olyan hely, ahol ősi civilizációk léteztek az emberiség előtt.
A dinoszauruszok néhány faja, illetve sárkányok és óriáskígyók csak a régi korokban léteztek, de vannak bizonyos fajok, melyek fennmaradtak mindmáig megihletve a történetírókat és kriptozoológusokat.
Egy Acambaro szobrocska.

Karcolt kövek - Ica/Peru

"A genetikusaitok eddig beazonosítottak 265 olyan horizontális gént a DNS kódotokból, melyek más fajoktól származó kiegészítések. Ehhez hozzá jön, hogy a genetikátok 96%-a még nincs megfejtve  mivel a tudományotok csak  csonkának nevezi - abból kiindulva, hogy a mintázat sehova sem passzol. 
Ezért is eredménytelenek és kiábrándítóak a földönkívüli holttesteken végzett genetikai vizsgálatok, mivel az ismeretlen/letiltott  DNS szekvenciák mintázataival nem kalkulálnak a komputerek.
Legjobb esetben dekódolnak néhány ismeretlen szekvenciát.
Mindezek helyett csak emberéhez hasonló genetikákat tudnak analizálni - melyek alapján közös ősre következtetnek."

"Akárcsak a tudatosság, a genetikai származási vonalak is utazhatnak a kozmoszon át világról - világra. Ezek az élet és a lélek fejlődésének dharmikus folyamata végett vannak vetve és nevelve. Előfordul viszont, hogy implantálják egy másik faj dominanciája és manipulációja érdekében. A ti modern emberi genetikátok mindkettő eredménye. Hordozza egyrészről a csillagmagját a spirituális tudatosságnak  melyet csillagvénektől örököltetek, másrészről folyamatos módosításoknak, manipulációknak vagytok kitéve azok részéről, kik a sorsotokat akarják uralni."

"Tudósaitok egy mitikus hiányzó linket keresnek az ember és a majom közt.
Számos hamis koholmány és meseszerű teória lett kidolgozva ezen doktrína nyomában. 
Valójában hiányzó linkek százai vannak a kutatásaitokban.
Az emberiség a tudatosság egy hosszabb evolúciós folyamatának részeként lett létrehozva közös teremtés által.  Jó pár igen ősi faj felügyelte ezt a világot és volt jelen születéseteknél.
Sokszor és sok helyen volt genetikátok gazdagítva külső bővítményekkel."

"A hosszútávú fejlődésetek rajtatok múlik, a Csillagvének is segítették sokféleképpen az idők folyamán az evolúciótokat. Mivel ők őrzők, kiknek spirituális  küldetése
a világ biztonságának őrzése. Erre azért is szükség van, mert léteznek már erők, melyek pusztítani és irányítani szeretnének."

"Az úgynevezett UFO-közösségekben egy tendencia, hogy mindent felcímkéznek: vagy mindent rózsaszínben látnak és az idegen fajok mind jóindulatúak. Vagy épp az ellenkezőjét állítják és minden idegen faj gonosz. Nos, mindkettő távol áll az igazságtól - mely középen van: egyensúlyban vannak a szemben állók illetve szövetségesek.
 Mindkét téves nézet igen ártalmas.  Az első figyelmen kívül hagyja, hogy vigyáznak bennünket az ártó hatalmaktól és tagadja a veszélyeket. A második elzárkózik a jótékony segítségtől, vezetéstől mely védelmező szövetségeseinktől származik.
A bölcsesség a józan belátásban és a tiszta elmében rejlik."

"Azon fajokat, akik a földet látogatják mégis három csoportra oszthatjuk.
A jóindulatúak, akik tanítani és gyógyítani jöttek ide. A rosszindulatúak, akik hódítani és birtokolni jöttek. Valamint vannak semlegesek, akik megfigyelni tanulmányozni jöttek a bolygónkat anélkül, hogy beavatkoznának. Muszáj megértsétek tisztán, hogy a negatív csoportok igen kis létszámmal rendelkeznek viszont hatásuk határozottan és mélyen érinti a folyamatokat."

"Azok a csoportok, akiket legtöbbet érzékeltek, megfigyeltek logikusan azok akik a legaktívabbak és leginkább hatással vannak a bolygón lévő folyamatokra.  Legtöbbjük gyakorlatilag magasabb dimenziós földközi (földalatti/föld belsejében) mintsem távoli bolygókról ideutazó. Barlangok és alagutak masszív hálózatában élnek - földalatti és vízalatti városokban. Számos bázisukat ismerik titkos ügynökségeitek, illetve nyilvánosan is ismertek. Az ezernyi helyszínt túl sok lenne itt felsorolni, de egy kevés kutatással igazolhatóak ezek a tények. Ezt az alsó világot frakciókra osztják - éppúgy mint a ti a felszínen a nemzeteket.   Ők sokkal ősibb faj, mint mi, kik harcoltunk is ezért a bolygóért - ők mégis magukénak nyilvánítják. Messze az emberiség előttről valók.
köztük is ugyanazok a tendenciák és viselkedési mintázatok figyelhetőek meg, mint az emberek esetében. Egy spirituális háború is zajlik ezekben az alsó világokban, melyben a Sasquatchok is érintettek."

"Minden csillag-szintű nemzet egy nagyobb szövetség részévé válik, amely vagy a békét, vagy a háborút szolgálja. Mivel a legelső lecke melyet egy bolygójáról kirepülő nemzet megtanul, hogy nincsenek egyedül a kozmoszban. Kapcsolatot kell létesíteni - vannak szövetségesek, bár ez nem mindenkiről mondható el. Ezeket a kormányaitok és a tudományos elit mind tudják évtizedek óta. Hiszen az űrhajók észlelését minden korban följegyezték - a modern technológia által pedig felgyorsultak a kapcsolatok és az adatgyűjtés. Beszivárogtak az irányító elitjeitek közé, kik együtt működnek az idegenekkel korszakok óta."

"Túlságosan sok intelligens faj él a kozmoszban mindenfelé, mintsem számba vehetnénk  sokszínűségüket. Azok közt is - akik valaha látogatták a földet - igen nagy változatosságot figyelhetünk meg.  Hozzáadva a rengeteg keveréket/hibrideket, fajokat, alfajokat, civilizációkat, kultúrákat több évmilliós evolúciós pályájuk során -
plusz az egyéni lelkek, a sors és a szabad akarat - tehát lehetetlen bármely fajt néhány megfigyelés alapján jellemezni. Butaság lenne általánosítani, jellemük és viselkedésük alapján - akárcsak az emberiség esetében. Jelen keretek közt csak egy pár archetípus rövid összefoglalására van lehetőség. Főképp azokét akik hatással voltak kollektív sorsotok formálásában, legfőképp azokat kikkel személyesen is találkoztál illetve láttad őket. "

"Talán eltűnődsz, hogy miért ebben a sorrendben - vagyis miért elsőként a hal-emberek, másképpen vízi-lények sokszínű formájában születtek le a lelkek, kiket a hangya-emberek a természet nagy kertészei követtek.Utánuk jöttek a pikkelyes barlanglakók, kik a csillagkapukat is építették a gyík-emberek. Őket követték az egek tollas urai a madáremberek, kik civilizációja a napnál is tovább jutott. Ezt követően az én sasquatch népem kapta meg a lehetőséget, hogy a bolygóval és a természettel harmóniában éljen. Korszakokkal később a ti emberi fajotok kapta meg a lehetőséget, hogy tovább fejlődjön, mint minden eddigi egyes faj. Bárcsak tanulhatnátok tőlük.
Ősi kultúráitok még ismerték idős testvéreiket és becsülték őket, mint távoli rokonokat."

"Ez a pálya követi az evolúció természetes rendjét mindenhol az egész kozmoszban - az egyszerű életformáktól kezdve, mint a baktériumoktól egészen a fejlettebb intelligens formákig.
A biológiai élet sokszínűségének variáció gyakorlatilag végtelenek.
A tudományotok jelenleg 9 millió fajt ismer ez körülbelül 15-20 százaléka a jelenlegi földi fajoknak.
Mindebbe nem számoltuk bele azon számos fajokat, akik már kihaltak - és csak igen kevesükről tudtok egyébként a fosszíliák alapján. Tehát mielőtt kizárnátok egyéb intelligens faj lehetőségét
- mint az említett ősi fajok, vagy mi sasquatchok - jobb ha kétszer meggondoljátok."

 "A tudatosság evolúciója univerzálisan követi a biológiai fejlődés természetes evolúciós pályáját - a kezdetleges életformáktól kezdve a jobban alkalmazkodott, ügyesebb osztályokig.
Az egysejtű életformák, a gombák és az algák hajtották végre a legnagyobb küldetést és hozták létre a biológiai élethez szükséges ökoszisztémát. Viszont ezek az életformák nem képesek magasabb tudatossági szinten inkarnálódni. Ezért volt szükséges intelligens Elementálokat létrehozni, hogy felgyorsítsák és segítsék a folyamatot.   A biológiai fejlődés minden egyes fázisában különböző intelligens tudatosságok lettek elvetve, hogy vezessék és felügyeljék a biológiai élet és tudatosság evolúciós folyamatát. Az elvetett intelligens életnek egy genetikai kódba kellett születnie, mely   elérhető és elfogadható anyabolygó részéről, melyen fejlődni szeretnének generációkon át - mind gondviselők s felvigyázók."

"Minden egyes anyabolygó az univerzumban ugyanazzal a lélek-evoluciós céllal van megáldva, de mivel az élet különbözőképp fejlődik biológiailag és spirituálisan végtelen számú végeredményt kapunk. Ugyanattól a halszerű, vagy ízeltlábú, rovarszerű, pókszerű, reptoid, kétéltű, madár vagy emlős ősöktől származó utódok hasonlóságot mutatnak, de temérdek formára képesek fejlődni.
Különböző bolygókon és különböző evolúciós fejlődési szinten bármilyen intelligens életforma domináns lehet - viszont minden egyes lelki-evolúciós kísérlet igen különböző végkifejleteket mutathat. Tehát spirituálisan magasan fejlett lények leszülethetnek bármilyen formába, bármilyen fajhoz."

"Bizonyos bolygókon a legkiemelkedőbb intelligens életforma kifejlődhetett a macskafélékből például. Ez a helyzet azokkal az interdimenzionális macskafélékkel akik már párszor meglátogattak alakot és méretet váltanak, kisugározzák erőteljes bölcsességüket. Láthattad, mennyire tiszteljük őket, mi Sasquatchok, mint a Csillagvének Tanácsának ősi szövetségeseit és mint fő tanítóinkat és vezetőinket az emlősök közt. "

"Vannak még más fajta Csillagvének is, akikkel már találkoztál  - akár álomban, akár asztrálutazásban, vagy fizikai formában. Ők voltak az elsők, akikről tudni szerettél volna.
Természetesen ők csak egy apró vonás  az összes intelligens csillagrokonjaink közt, kik spirituálisan fejlettek, de csak ezen keveseknek a bemutatásával kezdjük.
Emlékezz, hogy nem tudjuk áttekinteni teljes történelmüket, vagy evolúciójuk részleteit - viszont a legfontosabb, hogy sose ítélj el másokat és láss mindent az Egység Lelkén keresztül."

"Amit a legfontosabb tudnod és megértened az az, hogy a genetikai emlékekhez kapcsolódó kollektív karmák ellenére minden lélek ugyanazt a lehetőséget kapja meg hogy gyógyuljon és fejlődjön.
Legyen az az egyed bármely fajból - beleértve az embereket is - ki eléri a megvilágosodást, tagja lehet a Csillagvének Tanácsának - ahol senkit sem a faja vagy származása alapján ítélnek meg.
Az előítélet, vagy diszkrimináció nem segíti a kollektív karmák gyógyulását - pedig az Tanács spirituális küldetése. Az univerzális egységünknek ezzel a spirituális megértésével segíthetünk a dharmikus gyógyulásban a lélek evolúciós folyamatán belül és valósíthatunk meg nagyobb békét."



























Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése